a

Malatya’da Son Bir Haftada 96 Kişi Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak Malatya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce İlin huzur ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Son dönemlerde yapılan asayiş uygulamalarında ruhsatsız 15 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 8 adet pompalı tüfek, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 154,53 gr narkotik madde, 117 adet narkotik hap ele geçirildi.

Ekiplerce son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 96 kişi yakalanarak işlemlere başlandı.

Gasp iddiasıyla yakalanan bir şahıs mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 3 farklı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir şahıs ise tutuklandı” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Düzenlendi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.